Снимка и видео: Фейсбук, Да, БългарияСилният човек в Да, България направи

...
Снимка и видео: Фейсбук, Да, БългарияСилният човек в Да, България направи
Коментари Харесай

Христо Иванов: Двамата гардове на Доган от “Росенец” са възстановени на работа в НСО

Снимка и видео: Facebook, " Да, България "

Силният човек в " Да, България " направи любопитно разобличаване за хора от обкръжението на Ахмед Доган. Двамата телохранители на Ахмед Доган, които преди година поругаха българския байрак, захвърляйки го на плажа “Росенец ”, са били възобновени на работа в Националната работа за защита (НСО). Това оповестиха съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и Ивайло Мирчев като се позоваха на своя информация.  

Румен Атанасов и Калин Гаджев, който два пъти захвърли флага при акостирането на политиците край летните сараи на Доган, са обжалвали уволнението си и още веднъж са охранители в държавната работа.

„ След случая „ Росенец “ стартира инспекция в НСО, която се управлява от ген. Емил Тонев, който по-късно става началник на НСО. Той е уволнил двамата гардове. Те са възобновени на работа, откакто са обжалвали своето уволняване. Аргументът е, че са уволнени от индивида, който е направил инспекцията “, заяви Ивайло Мирчев в живо включване пред постройката на НСО, написа eurocom.bg.

“Демократична България “ ще насочи публично питане до НСО дали двамата охранители още веднъж са на работа в службата, както и дали са получили допуск до класифицирана информация

„ Ще попитаме НСО ще одобри ли този обстоятелството да няма последствия за нейните чиновници, които са се подиграли с българския байрак? За нас това е незаслужено “, съобщи Христо Иванов.

„ Не става въпрос за някаква вендета против някакви хора, които са ни блъскали или са се отнесли с нас не доста уместно. Става дума фундаментални правила на почитание към закона, българската страна и нейните знаци “, сподели още той - „ Става дума за това, което казахме, стъпвайки на „ Росенец “: Ние прокарваме линия в пясъка. Една линия, в която България би трябвало да е друга, законът би трябвало да се ползва към всички и не трябва да има хора със специфичен статут като почетния ръководител на задкулисието Ахмед Доган. В България далаверите, свързани с извънредния статут на Доган за структуроопределящи. “

Иванов счита, че първата година от отвоюването на плажа „ Росенец “ не е мотив за празненства и наслада, а за доклад за свършената работа.

„ В идващите дни считаме да създадем един обзор на другите процедури и да доведем до дъно всички тези упования на хората – всички проблеми с „ Росенец “ и Ахмед Доган да бъдат приведени в сходство със закона “, сподели още съпредседателят на “Демократична България ”.

„ Докато хората виждат, че в България има една фигура, на която всичко ѝ е разрешено, те ще знаят, че законът не е идентичен за всички. Затова няма да се откажем от нито един аспект, обвързван с „ Росенец “ и Доган, в това число постройките, в това число телохранителите му, които се бяха трансформирали в негова персонална защита до степен да не разпознават българския байрак, в това число Топлоелектрическа централа “Варна ”, пристанището към него и всички далавери като дълбачки и така нататък “, изброи Христо Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР